Primary Color

Select Background Color

Select Background Image

SEYİTGAZİ BELEDİYESİ 100.YIL FOTOĞRAF YARIŞMASI

Seyitgazi'nin binlerce yıllık doğal ve tarihi güzellikleri ile renkli, güncel yaşamını fotoğraf sanatı aracılığıyla gözler önüne serecek, amatör veya profesyonel yüzlerce fotoğrafçıyı ilçeye çekecek “Seyitgazi Belediyesi 100. Yıl Fotoğraf Yarışması” başlıyor.

Son Başvuru 26  Ağustos 2022

Fotoğraf sanatına gönül veren herkesin katılabileceği organizasyonda dereceye girenlere toplamda 6 bin TL ile ödüllendirilecek.

Seyitgazi Belediyesi 100. Yıl Fotoğraf Yarışması’na başvurular yalnızca online olarak seyitgazibelediyesi@hotmail.com adresinden İsim-Soyisim, İrtibat Numarası ile birlikte yapılacak ve 26 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek.

İlçemizin farklı mekânlarını, insanını, mevcut sosyal, ekonomik ve kültürel hayatını en güzel karelerle kayıt altına alacak organizasyonumuzu “Serbest” kategoride tertip ediyoruz.

Yarışmaya gönderilen fotoğraflar Belediye Başkanımız Uğur Tepe ve Meclis Üyelerimizden oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilecektir.

Serbest Kategoride;
Birinci 3.000 TL,
İkinci 2.000 TL,
Üçüncü 1.000 TL
ile ödüllendirilecektir.

Sonuçların 30 Ağustos Çarşamba günü açıklanacağı organizasyonumuzda dereceye giren fotoğrafçılara, 1 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek törenle ödülleri teslim edilecektir.

Yarışma sonunda ilk 25’e giren eserlerden oluşan bir fotoğraf sergisi açılacaktır.

Başvuru Şartları :

1)Yarışmaya her fotoğrafçı en fazla 1 (bir) adet Renkli veya Siyah-Beyaz eserle katılabilir.

2)Yarışmaya katılacak dijital fotoğraflar jpg/JPEG formatında, 72 -300 dpi çözünürlükte, kısa kenarı 2400 pikselden az olmayacak şekilde yüklenecektir. Fotoğrafların boyutları 1 MB’den küçük olmamalıdır.

3)Drone vb. araçlarla çekilen fotoğraflar da yarışmaya kabul edilir. Fotoğraf çekimi için hava araçlarının kullanımına ilişkin tüm izin ve sorumluluklar katılımcıya/yarışmacıya aittir.

4)Katılımcı, mail yoluyla ilettiği fotoğrafların tümüyle kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Aksi bir durumda diskalifiye olacağını kabul eder.

5)Gönderilen fotoğrafların tamamı yarışmacı tarafından ve Seyitgazi sınırları içinde çekilmiş olmalıdır.

6)Yarışma dahilinde iletilen fotoğrafların tamamı, sonraki zamanlarda Seyitgazi Belediyesi tarafından kullanılabilir.